Povodom uspješnog završetka sezone zajednička tiskovna u Izviđač Central osiguranju - audio i foto Istaknuto

Povodom uspješnog završetka sezone zajednička tiskovna u Izviđač Central osiguranju - audio i foto

Povodom osvajanja titule prvaka u muškoj konkurenciji i dobrog rezultata ženske ekipe u Izviđaču je održana konferencija za medije na kojoj su novinarima govorili treneri i kapetani momčadi i ekipe, te novi glavni tajnik kluba, Nikica Šiljeg.

Trener prve momčadi i novog prvaka BiH, Silvijo Ivandija, govorio je o dobrom startu Izviđača (osam pobjeda na početku prvenstva), o problemima i ozljedama koje su momčad pratile kroz cijelo prvenstvo, te o neizvjesnoj i dramatičnoj završnici. Čestitao je svim igračima i ljudima u Klubu koji su doprinijeli da se titula nakon godinu dana vrati u Ljubuški.

Kapetan David Mandić, koji se oprašta od Izviđača i odlazi u Zagreb, napomenuo je da su igrači vjerovali u sebe i da je ponosan na suigrače koji su izdržali do kraja.

Ivan Lovrić – Gigo, trener ženske ekipe Izviđača izrazio je zadovoljstvo igrama ekipe ovog proljeća i cijelog prvenstva i kazao je kako je ekipa uhvatila dobar, pobjednički, ritam uoči završnice Kupa u Grudama u petak i subotu.

Kapetanica ekipe Marija Boras je govoreći o dobrim igrama u prvenstvu najavila i dobru igru u polufinalu Kupa ne skrivajući ni najviše ciljeve.

Glavni tajnik Nikica Šiljeg je najavio „rukometni dan“ 23.svibnja koji će početi u ranim poslijepodnevnim satima susretom kadeta i mlađih kadeta, a potom ženske ekipe s igračicama koje su prije branile boje Izviđača i ŽRK Ljubuški, kao i sraz sadašnjih prvaka i bivših skauta predvođenih Denisom Buntićem. Sve bi završilo feštom ispred dvorane uz roštilj i pivo…

Nakon obraćanja trenera, igrača i glavnog tajnika uslijedila su pitanja novinara koje je zanimalo: hoće li Izviđač igrati SEHA ligu, ostaje li Ivandija i slično.

Za kraj ovog izvješća jedna pomalo nevjerojatna vijest, koja je valjda rezervirana samo za Rukometni savez BiH!!! Naime, u petak i subotu igra se završni turnir Kupa BiH za rukometašice u Grudama, a parovi poluzavršnice još nisu poznati!!! Izvlačenje je u petak u 15 sati, dva sata prije prve polufinalne utakmice. Nije prvoaprilska!!!

Poslušajte što su kazano na tiskovnoj konferenciji.

Foto

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

na vrh članka