Piromani pet puta palili, ljubuški vatrogasci pet puta gasili

Piromani pet puta palili, ljubuški vatrogasci pet puta gasili

Prekjučer u vremenu od 15:40 do 20 sati, ljubuški vatrogasci (8 vatrogasca i 4 vozila) su intervenirali na gašenju požara u mjestu Crveni Grm (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje.

Prekjučer u vremenu od 20:20 do 21 sat, ljubuški vatrogasci (4 vatrogasca i 1 vozilo) su izašli na intervenciju na gašenju požara u mjestu Studenci, put za Kravicu (Ljubuški) . U međuvremenu su mještani ugasili požar. Gorjela je trava i nisko raslinje, opožarena manja površina.

Jučer u vremenu od 12:55 do 13:55 sati, ljubuški vatrogasci (3 vatrogasca i 1 vozilo) su intervenirali na gašenju požara u mjestu Žabar (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje.

Jučer u vremenu od 15:40 do 16:30 sati, ljubuški vatrogasci (4 vatrogasca i 1 vozilo) su intervenirali na gašenju požara u mjestu Veljaci (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje.

Jučer u vremenu od 16:50 do 18:50 sati, ljubuški vatrogasci (4 vatrogasca i 1 vozilo) su intervenirali na gašenju požara u mjestu Veljaci (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje, priopćeno je iz Uprave Civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije..

Radio Ljubuški

na vrh članka