Održana prva večer "Skviza", zanimljivog novog kviza u Ljubuškom - foto Istaknuto

Održana prva večer "Skviza", zanimljivog novog kviza u Ljubuškom - foto

Caffe Bar ”Bambus” u Ljubuškom sinoć je bio mjesto okršaja mladih ljubitelja općeg znanja.

Naime, sinoć je u Bambusu održana prva večer novog zabavno-kvizaškog natjecanja "Skviz!".

U prvom Skvizu sukobile su se dvije ekipe zanimljivih imena, „Jedan je glup“ i „Oceanovih 4“.

Ekipe su se smjenjivale u vodstvu kroz nekoliko krugova glazbenih zagonetki, alijasa i asocijacija, a nakon zadnjeg kruga, pitalice "Tko zna - zna", pobjedu je odnijela ekipa "Jedan je glup", koja je time izborila polufinale.

Ovakav koncept kvizova do sada nije postojao na našim prostorima, a natjecatelji su se odlično uklopili u zabavni koncept kviza, ubacivali su se sa svojim pošalicama, ali su također pokazali i zavidnu razinu općeg znanja.

Drugog polufinalista saznati ćemo slijedeće srijede, kada je na redu drugi ciklus "Skviza", a svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom natjecanju dotad se mogu prijaviti porukom na Facebook stranici Kluba kulture "Libuša", ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Podsjetimo, ovo natjecanje će se održavati u ciklusu od 7 Skvizova. U svakom Skvizu igraju po dvije ekipe od četiri člana, ukupno će se natjecati osam ekipa, a dvije najbolje ekipe suočiti će se u velikom finalu.

Nema kotizacije, a iza finala će biti dodijeljena glavna nagrada od 200 maraka prvoplasiranoj ekipi koju je osigurao glavni sponzor caffe bar "Bambus" .

Nagrade su osigurane i za drugo i treće mjesto. Drugoplasirana ekipa dobiti će 50 maraka, a trećeplasirana mini zakusku.

Radio Ljubuški

na vrh članka