Peto zajedničko kićenje bora u Ljubuškom

Peto zajedničko kićenje bora u Ljubuškom

Članovi „Obiteljskih susreta“ župe Humac, JP Parkovi, Dječji svijet i udruga Agape organiziraju zajedničko kićenje bora u Parku Hrvatskih banova, uz podršku svih vrtića iz ljubuške općine, Općine Ljubuški i svih vas.


Zajedničko kićenje bora održat će se u subotu 15. prosinca 2018. u 17 sati. „Duo Maxime“ (Mislav i Dino) će uz prigodne pjesme upotpuniti predblagdansku atmosferu!

Tvoj zadatak je ponijeti komad nakita po želji (možeš ga izraditi sam) i staviti ga na bor. Povedi sa sobom mamu, tatu, susjedu, brata, sestru, poznanike i svi zajedno okitimo bor za naš grad Ljubuški kao velika radosna obitelj.

Neka i ove godine gradski park bude prepun dobrih želja, toplih pogleda, lijepih riječi, razumijevanja, prihvaćanja, vjere i ljubavi. Dođi u subotu 15. Prosinca u 17 sati u gradski park, ponesi ukras, postavi ga na bro, pogledaj jaslice i pomoli se za svoj grad, za sve nas.  

Nakon kićenja uputiti ćemo se do Trga Franje Tuđmana i sudjelovati na otvaranju Adventa u Ljubuškom u organizaciji udruge mladih Agape, poručuju organizatori.  

Izvor: Franjevci-humac.net

na vrh članka