Predstava „Mrginji su u glavi“ po drugi put napunila hotel Bigeste - audio i foto Istaknuto

Predstava „Mrginji su u glavi“ po drugi put napunila hotel Bigeste - audio i foto

U subotu je u prepunoj dvorani hotela Bigeste odigrana humoristična predstava „Mrginji su u glavi“ u organizaciji Kluba kulture Libuša i Udruge mladih Agape.

Radi se o predstavi koja je 100% domaći proizvod, a u subotu na drugoj izvedbi u hotelu Bigeste, ponovno se tražilo mjesto više, što govori o tome koliko je publika željna naslova iz domaće produkcije.

Odigrane scene tematski su pratile životne zgode i nezgode hercegovačke obitelji te prikazale priču o mladiću i djevojci iz Ljubuškog čiji se roditelji posvađaju oko “mrginja”, odnosno, međe na zemlji i to stvori problem i za dvoje mladih.

Predstava je izazvala oduševljenje publike, a glumci, iako amateri, donijeli su ovu priču Romea i Julije na hercegovački način baš kao pravi glumci.

U predstavi su glumili Karlo Madžar, Ivana Petrušić, Ivan Mlinarević, Tomislav Grbavac, Zorana Miličević, Monika Grgić, Biserka Kadragić, Jakov Begić, Mihaela Šimović, Antonela Boto, Ivan Herceg, Marina Lovrić i Luka Marijan Herceg. Ton majstori su bili Boris Brkić i Ivica Vučić. Za šminku se pobrinula Gabriela Novak, a za scenarij i režiju zaslužni su Jelena Bandur i Vesna Rakić.

U audiozapisima poslušajte razgovore s članovima postave

 

Dubravka Mijatović / Radio Ljubuški
Foto: Radio Ljubuški i Ljportal.com

na vrh članka