MNL MZ Grada Ljubuškog: Preokret mladih Veljačana, kod seniora pobjede Stubice/Zvirića/Bijače i Vašarovića Istaknuto

MNL MZ Grada Ljubuškog: Preokret mladih Veljačana, kod seniora pobjede Stubice/Zvirića/Bijače i Vašarovića

Drugu večer, MNL MZ Grada Ljubuškog otvorile su mlade ekipe Veljaka i Stubica/Zvirići/Bijača. Ekipa MZ Stubica/Zvirići/Bijača je bolje otvorila utakmicu i zgoditkom Emanuela Pehara u 5. minuti susreta došla do prednosti.

 Nakon toga, ekipa Veljaka preuzima dominaciju na terenu, što rezultira zgoditkom Ante Jelavića u 14. minuti utakmice, a to je ujedno i bio rezultat prvog dijela. Na otvaranju drugog poluvremena Veljaci dolaze do prednosti pogodkom Ante Jelavića, što je bio i konačan rezultat ove zanimljive utakmice.

 VELJACI - STUBICA/BIJAČA/ZVIRIĆI (1:1) 2-1

 VELJACI: D.Pavlović, I.Matić, J.Jelavić, A.Jelavić, I.Vukojević, S.Vištica, J.Mišetić, I.Pavić, D.Pavić, E.Bilobrk, B.Bebek.

STUBICA/BIJAČA/ZVIRIĆI: M.Jelčić, E.Pehar, J.Jurković, A.Barišić, Z.Jelčić, J.Jelčić, L.Jurković.

Strijelci: (0:1, Emanuel Pehar 5.min.), (1:1, Ante Jelavić 14. min.), (2:1, Ante Jelavić 16. min)

U drugoj utakmici večeri, sastale su se seniorske ekipe MZ Stubica/Zvirići/Bijača i Humac, a iste se natječu u skupini "B".

Ekipa Stubice/Zvirića/Bijače je odmah na početku susreta pokazala tko će voditi glavnu riječ u ovoj uakmici, a nagrada je došla već u 4. minuti susreta kada je Ivan Paponja pogodio za 1:0. Iako je ekipa S/Z/B dominirala cijelo prvo poluvrijeme, na odmor se otišlo rezultatom iz 4. minute susreta. Na početku drugog poluvremena nakon grubog prekršaja, crveni karton dobio je vratar S/Z/B, što je značilo da Humac ima dvije minute igrača više u polju ali tu prednost Humčani nisu iskoristili. Nakon konstantne dominacije ekipe S/Z/B, tri minute prije kraja Mirko Jelčić je s pola igrališta savladao vratara Humca, Gabrijela Mišetića - Rođeta za konačnih 2:0.

STUBICA/BIJAČA/ZVIRIĆI - HUMAC  2:0  (1:0)

STUBICA/BIJAČA/ZVIRIĆI: J.Pehar, F.Jurković, J.Jukić, M.Jelčić, M.Pehar, D.Miličević, I.Paponja, D.Dodig.

HUMAC: J. Šimić, G.Mišetić, M.Nižić, M.Pehar, M.Mlinarević, D.Petrović, I.Šarac, I.A. Kljajić.

Strijelci: (1:0, Ivan Paponja 4. min.),(2:0, Mirko Jelčić 37. min.)

U zadnjoj utakmici večeri sastali su se ekipe Prologa i Vašarovića, a to je ujedno bila i druga utakmica iz skupine "B".

Na početku utakmice igralo se dosta dugo bez konkretnih prigoda, da bi u 13. minuti Prolog preko Jure Hercega došao do prednosti od 1:0. Nakon toga ekipa Prologa je imala još dvije dobre prigode, a promašaji su im se osvetili kada je u 17. minuti utakmice na 1:1 izjednačio Vinko Lauc. To je ujedno i bio rezultat prvog poluvremena. Prvih desatak minuta u drugom poluvremenu se uglavnom igralo izjednačeno kao i na početku utakmice, a ekipe nisu stvarale ozbiljnije prigode. Nakon niza prigoda za Vašaroviće, te izvrsnih obrana Dragana Hercega na vratima Prologa, ponovno je Vinko Lauc pogodio za prednost od 2:1 Vašarovića, a igrala se 34. minuta utakmice. To je ujedno i bio konačan rezultat ove utakmice.

PROLOG - VAŠAROVIĆI 1:2 (1:1)

PROLOG: D.Herceg, S.Herceg, J.Herceg, G.Dodig, A.Herceg, A.Govorko, M.Herceg.

VAŠAROVIĆI: I.Vukojević, V.Lauc, I.Puljić, M.Puljić, K.Puljić, P.Puljić, Z.Puljić, A.Granić, D.Granić.

Strijelac: (1:0, Jure Herceg 13. min.), (1:1, Vinko Lauc 17. min.), (1:2, Vinko Lauc 34. min.)

Raspored utakmica za večeras:

Mladi:

20.30 sati OTOK - RADIŠIĆI

Seniori:

21.15 sati VELJACI/ORH. - CERNO/C/M

22.15 sati HARDOMILJE/HRAŠLJANI - RADIŠIĆI

Izvor: Iks-portal.info

na vrh članka