Preuzmite zahtjev i obrazac dozvole za kretanje od 18:00 do 05:00 na području ZHŽ-a Istaknuto

Preuzmite zahtjev i obrazac dozvole za kretanje od 18:00 do 05:00 na području ZHŽ-a

Sukladno Zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite ŽZH, broj 14-05-44-44-1/20 od 21.03.2020 te obvezujućoj Uputi Uprave za civilnu zaštitu Županije Zapadnohercegovačke br. 14-01-44-71-1/20 od 23.03.2020. godine. Stožer civilne zaštite Grada Ljubuškog počeo je sa izdavanjem Dozvola za kretanje osoba na području Županije Zapadnohercegovačke u vremenskom periodu od 18.00 do 05.00 sati.

Kako bi smanjili vrijeme potrebno za izdavanje iste, molimo Vas da prilikom popunjavanja Zahtjeva za izdavanje Dozvole, popunite i dio Dozvole koji se odnosi na osobu korisnika (puno ime i prezime, datum rođenja, prebivalište sa točno popunjenom adresom te broj važeće osobne iskaznice). Isprintani i popunjeni Zahtjev (jedan primjerak) te Dozvolu (tri primjerka) isprintate i donesete sa sobom, u ured br. 10 u zgradi gdje je Gradska vijećnica.

Popunjeni zahtjev (skeniran) i dio dozvole koji se odnosi na korisnika, možete popuniti i mailom poslati na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mailom ili telefonski ćete biti obaviješteni kad možete preuzeti Vašu dozvolu.

Sve navedeno je u cilju brzine izdavanja Dozvola uz smanjenje bliskog kontakta, a samim time i u cilju suzbijanja koronavirusa (COVID-19).

Dozvole se izdaju za:

1. Obavljanja zadataka provođenja i nadzora nad provođenjem mjera i aktivnosti rješavanja stanja nesreće prouzrokovane opasnošću od pojave koronavirusa (COVID-19) na području Županije Zapadnohercegovačke;

2. Dokazivanja da se radni proces odvija u smjenama (na prijedlog poslodavca);

3. Obavljanja novinarskog zadatka (najviše dva novinara po mediju).

Svaki pristigli zahtjev za izdavanje Dozvole odnosno njegovu opravdanost razmotrit će Stožer civilne zaštite Grada Ljubuškog!

ZAHTJEV

DOZVOLA

Radio Ljubuški

na vrh članka