Tarik Filipović u Ljubuškom posjetio babicu koja ga je porodila

tarik filipovic zlataPoznati glumac i voditelj Tarik Filipović u Ljubuškom je posjetio babicu Zlatu koja ga je porodila.

 

Kako je došlo do susreta babice sa poznatim glumcem, na svom Facebooku opisala je Martina Mlinarević Sopta jer je upravo njezin otac povezao ovo dvoje ljudi.

 

"Kad Hani moj ćaća ispriča priču o jednoj posebnoj baki Zlati koja je onomad bila babica u Zenici, a sada je u staračkom domu u Ljubuškom, što nikad vlastitu djecu imala nije, a o svima onima kojima je pomogla da dođu na svijet govori s iznimnom ljubavi kao da su njezini redom; i jedan od njih je i Tarik Filipović na kojeg je posebno ponosna. Hana će priču ispričati baš njemu u njihovoj Zenici i Tarik će poželjeti doći sve do Ljubuškog s obitelji samo da je posjeti. Da je zagrli. Neopisiva je bila Zlatina radost, zajednički razgovor i suze. Male su stvari djela velike ljubavi. Točka u kojoj se Hercegovina spaja s Bosnom ljudima, kao jedini razlog trajanja ovdje. Naizgled sitnice nečija su Himalaja. Pozlate starost dragoj teti Zlati" napisala je Sopta, a njezin status raznježio je brojne građane, posebno one iz Zenice koji se rado sjećaju bake Zlate.

 

"Većina djece generacije 60-tih u Zenici je došla na svijet uz asistenciju tete Zlate, uvijek nasmijane i vesele žene, pa tako i ja. Lijepo je saznati da je i ona sada okružena ljubavlju i pažnjom", napisala je jedna korisnica na Facebooku, a javili su se i brojni drugi koji su o teti Zlati pisali samo u superlativima i upućivali joj pozdrave.

 

"Hvala na slici, neki dan smo na poslu pričali o njoj. Ja sam svoj posao u porodilištu učila od tete Zlate. Čak imam slikovnicu koju je donijela mojoj kćerki na babine", napisala je jedna Zlatina bivša kolegica.

 

Izvor: Hip.ba / Facebook

 

na vrh članka