Ljubuški: Održan tradicionalni turnir sv. Ante u organizaciji OK Ljubuški

Ljubuški: Održan tradicionalni turnir sv. Ante u organizaciji OK Ljubuški

Nedjelja u Ljubuškom bila je rezervirana za odbojku

Tradicionalni turnir sv. Ante u organizaciji Odbojkaškog kluba Ljubuški donio je pregršt lijepih poteza, prijateljstava i vrijednih nagrada.

Prvo mjesto osvojio je HŽOK SMEČ Široki Brijeg, drugo mjesto Odbojkaški Klub Ljubuški, dok je treće mjesto pripalo Škola odbojke Grude.

Helena Sabljić iz OK Ljubuški proglašena je igračicom turnira.

"Ovaj turnir smo iskoristili da uručimo prigodne nagrade našim igračicama Marti Bubalo i Mariji Žižanović koje su uz svoje zalaganje u sportu proglašene učenicama generacije Osnovne škole Marka Marulića", rekla je Ivana Vukojević, trener OK Ljubuški.

"Ovim turnirom se cijela ekipa oprostila od naše cure Marije Žižanović koja svoju odbojkasku i školsku karijeru nastavlja u Kaštelima te nam je jako drago da je iz ovako male sredine, bar što se odbojke tiče isplivala jedna takva cura. Mare želimo ti puno uspjeha u daljnjem radu, poruka je sviju nas iz Odbojkaškog kluba Ljubuski. Nadamo se da će još bit cura koje će ići stopama Marije, koje će svojim trudom i zlaganjem doprinjeti razvoju ovoga sporta u našem gradu i klubu", rekla je i Marija Zubac, također trener u OK Ljubuški.

Izvor: Iks-portal.info

 

na vrh članka