Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 12 Siječanj 2018

Čavara: Komšićeva kandidatura ruši temelje BiH, tjera Srba na otcjepljenje, a Hrvata da traže treći entitet

“Nažalost, mi imamo situaciju gdje smo imali lažno nelegitimno predstavljanje osam godina gospodina Komšića u Predsjedništvu BiH. On jeste Hrvat, ja to ne sporim niti sporim mogućnost da bude kandidat na izborima, ali isto tako svima je poznato da on nikada nije bio predstavnik hrvatskog naroda niti će ikad biti izabran kao predstavnik hrvatskog naroda”, kazao je Čavara i dodao:

Više...

SDA neizravno podržala Komšića, Naša stranka i SBB protiv

Nakon što je to učinio SDP, kandidaturu lidera DF-a Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH neizravno je podržala i SDA. Naime, dopredsjednik te stranke Šefik Džaferović izjavio je kako je Komšićeva kandidatura u skladu s Ustavom i Izbornim zakonom, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Cvitanović: Komšićeva kandidatura je povratak 12 godina unatrag

Najava kandidature Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva izazvala je reakcije u hrvatskom političkom korpusu čiji predstavnici jasno poručuju kako je ovo potez zbog kojeg treba intenzivirati aktivnosti na konačnim izmjenama Izbornog zakona BiH, a koje bi omogućile da se poštuje izborna volja hrvatskih birača, a ne da se Hrvatima kroz glasove bošnjačkih birača nameće osoba za tako važnu funkciju.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed