Četvrtak, 01 Ožujak 2018

Čega se djeca najviše boje?

Strah je jedan od temeljnih osjećaja. Svojstven je svakoj osobi i vrlo je važan. Budući da smo svi u djetinjstvu imali određene strahove, odlučili smo istražiti čega se djeca najviše boje, koji su razvojni strahovi normalna pojava u određenoj dobi te kako ih roditelji mogu otkloniti.

Više...

RH ima tri restorana s Michelinovom zvjezdicom

Šibenski restoran Pelegrini i dubrovački 360, dobili su jednu Michelinovu zvjezdicu, dok je lista hrvatskih restorana s Michelinovom preporukom odnosno oznakom žlice i vilice obogaćena s 24 nova restorana, izvijestila je Hrvatska turistička zajednica (HTZ).

Više...

Pjesmom 'Od Neretve do Bengala' završeni Dani oca Ante Gabrića

Na dan rođenja metkovskog misionara o. Ante Gabrića, 28. veljače, u crkvi Sv. Ilije proroka i u župi sv. Nikole u kapeli Pastoralnog centra o. Ante Gabrića slavljene su mise za oca Gabrića, a potom je u Ustanovi za kulturu i sport u Metkoviću, glazbeno-scenskim recitalom „Pet dolazaka oca Ante Gabrića u domovinu", završena osmodnevna manifestacija „Dani oca Ante Gabrića u Metkoviću", obilježena brojnim događajima.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

GNK Dinamo predstavio novog predsjednika Uprave

Nogometni klub Dinamo održao je godišnju Skupštinu na kojoj se očekivalo kako će Tomislav Svetina objaviti da je riješen problem s nadležnim tijelima oko privatizacije Dinama, jedna od tema bilo je i financijsko izvješće za 2017. godinu, a za novog predsjednika Uprave imenovan je Igor Kodžoman (47).

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed