Subota, 10 Ožujak 2018

Što donosi Nacrt zakona o razvojačenim braniteljima?

Nakon dugotrajnih pregovora u kojima su sudjelovali predstavnici županijskih ministarstava za pitanje branitelja, federalno Ministarstvo za pitanje branitelja i predstavnici udruga koje okupljaju pripadnike HVO-a i Armije BiH u proceduri se ponovno našao prijedlog zakonskog rješenja o razvojačenim braniteljima, a koji donosi 15 definiranih prava razvojačenih i članova njihovih obitelji, uključujući pravo na zdravstveno osiguranje, ali i naknadu koju će moći ostvariti branitelji koji nemaju nikakvih primanja.

Više...

Ubojstvo Riste Jugovića: Zločin, zavjera, koristoljublje…?

Sve ove godine istraga o ubojstvu mog oca ne daje nikakave rezultate. Svi naši pokušaji da alarmiramo i pravosudne i političke institucije u Republici Srpskoj i BiH s ciljem okončanja istrage pali su u vodu. Logično je što onda gubimo i povjerenje i nadu, pogotovo što ne znamo motiv tog gnusnog i kukavičkog čina, kaže Miro Jugović.

Više...

Messi dobio trećeg sina

Lionel Messi i njegova supruga Antonela Roccuzzo u subotu su treći put postali roditelji, objavio je taj napadač nogometnog kluba FC Barcelona koji je zbog toga u zadnji trenutak otkazao nastup na utakmici protiv Malage.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed