Srijeda, 14 Ožujak 2018

Mihalić Abranas: Trebaju nam karte klizišta - video

Dramatične snimke urušavanja kuća u Hrvatskoj Kostajnici postavljaju pitanje - je li se to moglo spriječiti?Koliko je problematičnih područja u Hrvatskoj na kojima postoji opasnost od urušavanja objekata? Kako će se pomoći ljudima koji su ostali bez kuća? Je li opasnost od poplava prošla?

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Kćeri Rogera Federera prodaju limunadu da bi zaradile džeparac

Roger Federer jedan je od najbogatijih sportaša na svijetu i samo je od teniskih turnira zaradio više od 100 milijuna dolara. Ipak, svoju djecu želi naučiti da novac ipak nije lako zaraditi te je u razgovoru za Tennis Channel priznao da njegove dvije kćeri Charlene i Myla prodaju limunadu ispred kuće koju su unajmili za vrijeme trajanja Indian Wellsa.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Najavljene jače kontrole inspekcija u svim županijama

Na inicijativu direktora Federalne uprave za inspekcijske poslove Anisa Ajdinovića u utorak  je u Sarajevu održan sastanak direktora i predstavnika Federalne i županijskih uprava za inspekcijske poslove Zeničko-dobojske, Tuzlanske županije, Županije Zapadno-hercegovačke , Bosanskopodrinjske županije, Hercegbosanske županije, Sarajevske županije i predstavnika ministarstava iz Srednjobosanske županije i Hercegovačko-neretvanske županije, u kojima nisu formirane županijske uprave za inspekcijske poslove.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed