Utorak, 06 Ožujak 2018

Vlada HNŽ: Uskoro akcije na suzbijanju nelegalnog eksploatiranja mineralnih sirovina

Na današnjoj, 75. sjednici Vlada Hercegovačko-neretvanske županije usvojila je Prijedlog Programa rada Vlade HNŽ za 2018. godinu u kojem je težište programskih aktivnosti usmjereno na realiziranje strateških i prioritetnih ciljeva definiranih Strategijom razvitka HNŽ i Akcijskim planom za njezino implementiranje, te usvojenim sektorskim strateškim dokumentima i godišnjim planovima rada županijskih ministarstava, samostalnih županijskih uprava i županijskih upravnih organizacija.

Više...

Bošnjačke stranke sada traže smanjenje uloge Doma naroda da bi podržale Izborni zakon

Razgovori o izmjenama Izbornog zakona, koji su vođeni iza zatvorenih vrata i uz posredovanje američke i europske administracije, dobili su novu dimenziju ucjenama upućenim hrvatskoj strani, piše Večernji list BiH. Kako se doznaje od pregovarača, kada već nisu uspjeli “slomiti” jedinstvo hrvatske strane u pogledu mogućnosti da se pregovara o temeljnim načelima presude Ustavnoga suda BiH o uspostavi načela reprezentativnosti kroz legitimno zastupanje, započele su “nemoralne” ponude da se ipak proguta hrvatski prijedlog, ali da se zauzvrat otvore razgovori o smanjenju uloge Doma naroda Parlamenta FBiH koji bi u tome slučaju postao svojevrsno Vijeće naroda iz Republike Srpske.

Više...

Pogledajte videospot za pjesmu Crazy s kojom će Franka Batelić nastupiti na Euroviziji

Autor je glazbe za pjesmu Crazy Branimir Mihaljević, a autorica teksta i glazbenih dionica Franka. Videospot su režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, za koreografiju je bio zadužen Igor Barberić, za osmišljavanje izgleda Jasenka Tudor Bevanda, kostime je izradio Hippy Garden, za šminku je bila zadužena Kristina Hošnjak, za masku BrushBar, a za frizuru Salon Franić. Videospot je snimljen u Zorinu domu u Karlovcu i zagrebačkome hotelu Double Tree by Hilton.

  • Objavljeno u Glazba
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed