Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 23 Svibanj 2018

Bandić: Vlada ima moju potporu, ali očekujem rekonstrukciju

Na pitanje hoće li njegova stranka i Klub zastupnika u Saboru podržati izbor ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića za potpredsjednika Vlade te Darka Horvata za ministra gospodarstva Milan Bandić rekao je da će njegova stranka poduprijeti svaki pozitivni pomak koji jamči boljitak ljudi ove zemlje. Poručio je da su oni najpouzdaniji partner Vladi, ali da najesen očekuju znatnije promjene i rekonstrukciju Vlade, koja će jamčiti apsolutni iskorak na tom području.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

SP: Moguće gužve na ulasku u Kalinjingradsku oblast

Poljska i Rusija neće imati vremena za uspostavu željezničke veze između Gdanjska i Kalinjingrada do početka Svjetskog prvenstva u nogometu, pa se navijači upozoravaju na moguće gužve na cestovnim graničnim prijelazima, izvještava agencija Interfax.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Nova i ozbiljna prijetnja čovječanstvu: pojavila se nova zastrašujuća bolest za koju nema ni cjepiva ni lijeka, a smrtnost je izrazito visoka

Indijski zdravstveni radnici u srijedu provjeravaju je li se virus Nipah, čija je epidemija izbila u saveznoj državi Kerali i dosad odnijela najmanje 11 ljudskih života, proširio na susjednu državu Karnataku, s obzirom na to da je riječ o relativno novoj ozbiljnoj prijetnji čovječanstvu za koju još nema ni cjepiva ni lijeka. 

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed