Ponedjeljak, 18 Lipanj 2018

Kako su „patriote“ odustale od države BiH

Kako kriza izbornih pravila ide ka svom vrhuncu, tako se sve više razotkrivaju i licemjerne pozicije bošnjačkih stranaka i pripadajuće im javnosti. Najnoviji čin igrokaza s izmjenom Izbornoga zakona BiH sukladno presudi Ustavnoga suda BiH u predmetu „Ljubić“ razotkrio je činjenicu da bošnjačka politika odustaje od države BiH i fokus svoga djelovanja prebacuje na Federaciju BiH, piše Jurica Gudelj za Dnevnik.ba.

Više...

GP Maljevac otvoren nakon cjelodnevnog pokušaja migranata da uđu u RH

Unatoč cjelodnevnom nastojanju 200-ak migranata da preko graničnog prijelaza Maljevac pješice iz Velike Kladuše (BiH) uđu u Hrvatsku to im bez valjanih dokumenata nije uspjelo pa se pokušaj prelaska pretvorio u cjelodnevni mirni prosvjed, a granični prijelaz je bio zatvoren sve do 20.10, kada su se migranti vratili prema Kladuši.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Lučić: BiH je u političkoj i ustavnoj krizi

Za mjesec dana ističe rok za registraciju glasača na općim izborima u Bosni i Hercegovini. Hoće li predstavnike Hrvata birati Bošnjaci? Treba li mijenjati izborni zakon? Kakvo je sigurnosno stanje u BiH koju su preplavili migranti? Koje bi bilo idealno rješenje za ravnopravne odnose triju naroda u BiH?

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed