Četvrtak, 28 Lipanj 2018

Masakr nad Hrvatima u Miletićima: Tužiteljstvo BiH zločine "oslobodioca" tzv. Armije BiH tretira kao "sporadične incidente"

Tužiteljstvo BiH predložilo je Sudu BiH da se predmet ratnog zločina nad Hrvatima u selu Miletići nadomak Travnika prebaci pravosudnim organima u Županiji Središnja Bosna. Ponižavanje hrvatskih žrtava i pokušaj da se organizirani zločin tzv. Armije BiH i mudžahedina pretvori u sporadični incident - uobičajena praksa Tužiteljstva BiH.

Više...

Na 'pametnom otoku' sami proizvode energiju, čak im je i trajekt na eko pogon; praktični sjevernjaci stvorili su otočni raj koji je sam sebi dovoljan, ali ne i izoliran

Ima život na sjeveru puno draži. Pogotovo kad je sve uređeno onako kako to Nijemci znaju. Misle o svemu i svima, sve je nekako po mjeri čovjeka. Jedno od takvih mjesta na sjeveru, koje za nas s juga izgleda gotovo nestvarno, kao iz neke druge galaksije, jest otok Borkum u Sjevernom moru.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Jandroković izbacio Grmoju iz sabornice!

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u četvrtak je zatražio od saborske straže da iz sabornice udalji zastupnika Mosta Nikolu Grmoju nakon prepirke oko polusatne stanke zbog prosvjeda edukacijskih rehabilitatora.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed