Subota, 30 Lipanj 2018

Bešlić najavio ispitivanje rupe

''Nemoguće je da zemljište nestaje bez neke vode bez nekakvih utjecaja s vana. Ispitat ćemo to i vidjeti što se dogodilo. To neće reći gradonačelnik, već mjerodavni ljudi, kojima je to struka. U ovom trenutku ne bih nikoga optuživao. Ljudi koji su radili stoje iza toga, imaju bankovne garancije, jer je to sve još novo i pod garancijom'', rekao je mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić odgovorivši Faktoru zbog čega se otvorila rupa na cesti mostarskog Bulevara.

Više...

Ove godine se ulaže oko 4,5 milijuna KM u infrastrukturne projekte u Ljubuškom

Proračunom općine Ljubuški, ali i proračunom ZH županije, kao i financijskim planom JP Parkovi Ljubuški, predviđeno je oko 4,5 milijuna KM investicija u infrastrukturne projekte na području općine Ljubuški tijekom 2018., ističe načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić. Spomenuta sredstva utrošit će se u saniranje lokalnih cesta i gradskih ulica, izgradnju vodovodne mreže, kinodvoranu, rekonstrukciju i dogradnju zgrade Policijske uprave Ljubuški i Gradske vijećnice.

Više...

U mostarskoj katedrali zaređena četvorica svećenika

Na svetkovinu apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla 29. lipnja 2018., u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve, mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. dr. Ratko Perić u suslavlju 40-ak svećenika, među kojima su bili generalni vikar mons. Željko Majić i provincijal Hercegovačke franjevačke provincije dr. fra Miljenko Šteko, zaredio je četiri đakona za svećenike, od kojih jednoga za Mostarsko-duvanjsku biskupiju, don Josipa Radoša (župa Presvetoga Srca Isusova Kongora) i trojicu za Hercegovačku franjevačku provinciju, fra Juru Barišića (župa sv. Ante Šujica), fra Roberta Kavelja (župa Bl. Alojzija Stepinca Chicago) i fra Jozu Hrkaća (župa Uznesenja Bl. Djevice Marije Široki Brijeg).

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed