Petak, 08 Lipanj 2018

Nino Raspudić: Dvije minute i 47 sekundi sovjetskog pljeska

Unatoč iskustvu koje nas uči da uvijek može gore i niže, ovaj tjedan sam došao u napast zaključiti kako smo u Hrvatskoj konačno dotaknuli moralo i političko dno. 
Kako prenosi Večernji list, na sjednici Predsjedništva HDZ-a Plenkovićeve ulizice su iznosili koliko je dugo, u sekundu precizno, trajao pljesak koji je voljeni vođa dobio na nedavnom stranačkom saboru.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Roland Garros: Nadal po 11. naslov, Thiem prvi put u finalu

Pobjedom 6:4, 6:1, 6:2 nad Argentincem Juanom Martinom del Petrom, prvi tenisač svijeta Rafael Nadal po 11. put u karijeri probio se do finala Roland Garrosa, gdje će mu u nedjelju u borbi za trofej suparnik biti Austrijanac Dominic Thiem, koji je u petak u polufinalu sa 7:5, 7:6 (10), 6:1 nadigrao Talijana Marca Cecchinata.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Tamo negdje, na okrajku Hercegovine

Čudno su se preci poigrali imenima rijeka po hercegovačkim planinama. S Prenja Neretvu, s lijeve joj strane, izdašno vodom napajaju dvije Bijele. S desna joj u naručje, poviše Konjica, dolaze dvije Ljute. Jedna s koje Konjic vodu pije, a druga koja razdvaja Visočicu i Treskavicu.  Obje ledene. Obje ljute, piše u najnovijem putopisu za Dnevnik.ba Bojan Šunjić.

Više...