Utorak, 23 Srpanj 2019

Mostarski studenti predstavili drugi bolid

Drugi Formula Student bolid u Bosni i Hercegovini službeno je predstavljen u utorak na Fakultetu strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru (SUM), a već od sutra će se natjecati na međunarodnom “Formula Student” natjecanju u Italiji.

Više...

SIP BiH: Odlučeno da Jakuf Subašić nije kriv

Disciplinska komisija Agencije za državnu službu BiH u postupku protiv Jakufa Subašića, šefa Sektora za informiranje, međunarodnu suradnju, protokol i obuku u Središnjem izbornom povjerenstvu (SIP BiH), donijela je odluku da Subašić nije kriv po prijavi koju je protiv njega podnio SIP BiH. Potvrdio je ovo za „Dnevni avaz“ Neven Akšamija, direktor Agencije za državnu službu BiH.

Više...

Konaković o Sebiji Izetbegović: Nju ni NATO ne može smijeniti jer iza sebe ima 5 tisuća kamikaza spremnih raznijeti se

Predsjedatelj Skupštine Županije Sarajevo Elmedin Konaković poručio je danas Bakiru Izetbegoviću, predsjedniku SDA, i njegovoj supruzi koja je direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, da ”kod kuće završavaju to što su završavali” govoreći o ”napadima na obitelji članova županijske Vlade i njega osobno”.

Više...

Vijeće ministara donijelo Odluku o privremenom financiranju

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog Ministarstva financija i trezora, donijelo je Odluku o privremenom financiranju institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obveza Bosne i Hercegovine za period srpanj - rujan 2019. godine u iznosu 237.500.000 KM, što predstavlja četvrtinu sredstava odobrenih za financiranje institucija BiH u 2018. godini.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed