Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 27 Siječanj 2018

Vidić: Čapljina i ove godine nastavlja s realizacijom značajnih projekata

Ova godina za općinu Čapljinu je značajna zbog projekata koje bi se trebali realizirati. Načelnik te općine Smiljan Vidić u razgovoru za Fenu je kazao kako će se, uz sanaciju gradske deponije otpada "Ada", nastaviti s rekonstrukcijom gradskih nogostupa i zelenih površina, te kako će se na križanju magistralnog puta M17 i M6 raditi jedan veliki kružni tok što će uvelike olakšati prometovanje.

Više...

Svjetska banka traži od BiH žurno popisivanje državnih službenika

Na državnoj, entitetskoj, županijskoj te razini lokalnih zajednica ukupno je zaposleno oko 190.000 službenika. Na kraju prošle godine u Federaciji BiH su na različitim razinama vlasti zaposlena 7074 državna službenika. Ako tome dodamo sve proračunske korisnike, kao što su prosvjetari, policajci i ostali, dobije se broj od 67.926 osoba koje plaće dobivaju iz jednog od brojnih proračuna u većem bh. entitetu, piše Večernji list.

Više...

Registriran Zavod za školstvo ZHŽ i HBŽ

Općinski sud u Širokom Brijegu konačno je odobrio registraciju Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje sa sjedištem u Širokom Brijegu koji su zajednički utemeljili Zapadnohercegovačka županija i Hercegbosanska županija unatoč pokušajima raznih opstrukcija.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed