Subota, 12 Listopad 2019

Senzacija na Transfermarktu: Hrvat izbio ispred Ronalda i Messija!

Upitan što misli o Bruni Petkoviću nakon utakmice protiv Mađarske, strijelcu dva pogotka, izbornik Zlatko Dalić poručio je Dinamovu napadaču da samo nastavi slušati Nenada Bjelicu. I doista, Bjelica je u njemu prepoznao golem potencijal, preporodio mu karijeru, a na što Petković nije ostao dužan.

  • Objavljeno u Šport
Više...

U Josipovom nacionalnom svetištu u Karlovcu održan tradicionalni blagoslov motorista i motora

U povodu državnog blagdana Dana neovisnosti Republike Hrvatske, preč. Matija Pavlaković, rektor Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu, predvodio je misno slavlje u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu-Dubovcu u utorak 8. lipstopada 2019. u koncelebraciji s mnogo poštovanim ocem Mario Škrtićem, pavlinskim provincijalom u Hrvatskoj, te mons. Antunom Senteom, ml., rektorom Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu. 

  • Objavljeno u Svijet
Više...

U dvorištu Franjevačkog samostana ponad Dunava podignut spomen s imenima svih vukovarskih žrtava

U povodu Dana neovisnosti Republike Hrvatske, u crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru u ponedjeljak 7. listopada pomoćni biskup Đakovačko-osječki mons. Ivan Ćurić služio je misu za sve vukovarske žrtve, nakon koje su okupljeni u procesiji i s upaljenim svijećama otišli do mjesta gdje je postavljen popis svih vukovarskih žrtava u Domovinskom ratu te se pomolili za pokoj njihovih duša.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed