Ponedjeljak, 21 Listopad 2019

Carinski terminal Bosanska Gradiška seli iz centra grada na autocestu

Preseljenje carinskog terminala iz centra Bosanske Gradiške na novu lokaciju na autoputu Banja Luka- Bosanska Gradiška bit će obavljeno do kraja listopada, rečeno je za Srnu iz Uprave za neizravno oporezivanje BiH. Načelnik Odjela za komunikacije UNO Ratko Kovačević rekao je kako je sve već spremno za preseljenje, osim fizičkog preseljenja carinske službe i špeditera.

Više...

RAK kaznio FTV

„Utvrđuje se da je FTV prekršila Članak 5 (Pravičnost i nepristranost) Kodeksa o medijskim uslugama, te joj se izriče novčana kazna u iznosu od 6000 KM“ stoji u Rješenju Regulatorne agencije koja je postupila po prijavi HRS-a na tendenciozno i huškačko izvješćivanje u emisiji Mreža emitiranoj 14.01.2019. Sada, konačno, imamo na papiru, crno na bijelo, da je FTV politički pristran medij, stoji u priopćenju za javnost HRS-a, javlja HMS.

Više...

Bevanda: Vratiti povjerenje među narodima, za funkcioniranje BiH nužan je dogovor svih strana

-Vrijeme je da se prestane s optužbama i prebacivanjem krivnje jednih na druge i da konačno uradimo ono što je zakonska obveza i za što su nam birači dali glas. Moramo formirati novo Vijeće ministara i krenuti rješavati važna pitanja kojih je svakim danom sve više. Ovakvo stanje zaustavlja reforme i prilike da BiH ostvari napredak u približavanju Europskoj uniji, kazao je Vjekoslav Bevanda, zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i riznice BiH, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed