Petak, 30 Kolovoz 2019

ZHŽ će dobiti novi zakon o udžbenicima

Skupština Županije zapadnohercegovačke (ŽZH) zadužila je resorno ministarstvo da povuče iz procedure Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o udžbenicima i drugim nastavnim sredstvima za osnovne i srednje škole u ŽZH te da pokrene proceduru donošenja novog zakona o udžbenicima.

Više...

Osnovne škole u HNŽ-u dobile lutke za reanimaciju

Na Nastavničkom fakultetu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru izvršena primopredaja 50 lutki za reanimiranje za sve osnovne škole u HNŽ-u. Lutke je ministru prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašidu Hadžoviću u ime Japanske agencije za međunarodnu suradnju (JICA) uručila koordinatorica projekta gđa. Yasuko Tsuji.

Više...

Izvanredni izbori ne bi riješili političku krizu u BiH

U normalnim zemljama politička kriza koja trenutno vlada u BiH bila bi okončana izvanrednim parlamentarnim izborima, koji u BiH uopće nisu mogući, a i da kojim slučajem postoji ustavna i zakonska mogućnost za tako nešto gotovo je sigurno da ništa ne bi bilo promijenjeno, jer bi stranke koje sada ne mogu postići dogovor ponovno dobile povjerenje naroda.

Više...

Braća Sinković u finalu SP-a u veslanju

Braća Valent i Martin Sinković plasirali su se u finale dvojca bez na Svjetskom prvenstvu u veslanju koje se održava u austrijskom Linz-Ottensheim nakon što su u polufinalu u svojoj skupini bili najbrži s vremenom 6:27.080.

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed