Ljubuška događanja

Alilović: Svi znaju da nisam nestao iz reprezentacije zbog rukometnih razloga - video

Subota, 24 Lipanj 2017 06:31 Radio Ljubuški
Ispis PDF
mirko alilovic povratakHRVATSKA rukometna reprezentacija doznala je imena protivnika u skupini Europskog rukometnog prvenstva koje se sljedeće zime igra u Hrvatskoj. Za drugu fazu Eura igrat će protiv Švedske, Srbije i Islanda.

 

Na ždrijebu skupina u Zagrebu okupila se cijela reprezentacija predvođena novim starim izbornikom Linom Červarom, a vratilo se i nekoliko veterana koji su potpisali neke od najvećih uspjeha hrvatskog rukometa.

 

Mirko Alilović ponovo je spreman stati na gol Hrvatske na...
Ažurirano ( Subota, 24 Lipanj 2017 06:37 ) Više...
 

Pogledajte gdje u Ljubuškom neće biti struje 26. lipnja

Petak, 23 Lipanj 2017 13:31 Radio Ljubuški
Ispis PDF
elektro nemaJP „Elektroprivreda HZ HB“ - Distribucija električne energije - DP Jug - Pogon Grude - Poslovnica "Elektro-Ljubuški", obavještava cijenjene potrošače da će zbog planiranih radova doći do prekida u isporuci  električne energije dana 26.06.2017.godine u vremenu od 10 do 14 sati u mjestima:
Ligat, Staje, Trseljevina, Studenci, Crnopod, Cerno, Miletina, Stubica i Zvirići.Iz Elektroprivrede, također, napominju da će istoga dana od 14 sati u rad biti puštena nova...
Više...
 

Zajednički iftar u Ljubuškom za Lejletul Kadr

Petak, 23 Lipanj 2017 11:23 Radio Ljubuški
Ispis PDF
iftar lejtetulZa Lejletul Kadr u srijedu 21.lipnja održan je na Gožulju zajednički iftar.
Ovaj iftar  trebao je biti održan na Zabljaku ali radi vise mjesta za posjetitelje i boljih uvjeta održan je u  basči Fejzine kafane.


Rekordan broj onih koji su došli da zajedno iftare popunio je cijelu basču.


Ovaj iftar organizirala je obitelj Omerhodžic pred dušu njihove majke Nasihe.


Nakon iftara u džamiji je klanjana jacija i teravija.


Posto je ova noć bila 27.noc Ramazana Lejletul...
Više...
 

Na Kravici uživaju strani kupači, domaćima skupa ulaznica od 6 KM - foto

Petak, 23 Lipanj 2017 10:22 Radio Ljubuški
Ispis PDF
kravica ljetoBiser u kamenu, vodopad Kravica kod Ljubuškog, plijeni iz godine u godinu sve veću pozornost stranih turista. Tako i ove godine, prije svega zahvaljujući dobroj promociji, Kravicu posjećuje veliki broj turista, koji uživaju u čarima jednog od najljepših vodopada u Europi.

 

Odnedavno je vodopad i osvijetljen, pa se potpuno doživljaj ove prirodne ljepote može na poseban način doživjeti i u noćnim satima.

 

Već drugog dana ljeta na Kravicama smo zatekli kupače, ali ne u...
Više...
 

Uočnica Presvetom srcu Isusovu u Studencima - foto

Petak, 23 Lipanj 2017 07:48 Radio Ljubuški
Ispis PDF
uocnica studenciVjernici u župi Presvetog srca Isusova u Studencima pobožnošću Devetnice pripremali su se za proslavu župnog titulara. Priprava je počela 14.lipnja kad je prvu svetu Misu devetnicu predvodio don Tomislav Majić, najstariji aktivni svećenik koji je pastoralno, kao kapelan, djelovao u župi Studenci.

 

Svete Mise devetnice slavili su bivši studenački župnici don Ivo Šutalo i don Damjan Raguž, zatim župnici s Humca i Veljaka fra Ljubo Kurtović i fra Valent Vukoja, župnik iz...
Ažurirano ( Petak, 23 Lipanj 2017 08:24 ) Više...
 

Molekularni biolog i genetičar iz Ljubuškog: Porast malignih oboljenja u BiH itekako prisutan - video

Petak, 23 Lipanj 2017 06:43 Radio Ljubuški
Ispis PDF
zdenko hercegMolekularni biolog i genetičar na Međunarodnom institutu za istraživanja raka pri Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji u Lyonu prof. dr. Zdenko Herceg posjetio je u petak Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru, gdje je održao predavanje o epigenetici karcinoma.

 

Prof. dr. Herceg je u izjavi za medije kazao je kako su tumori i karcinom globalni problem, ali da posebice pogađaju države u razvoju i tranziciji.

 

- Na žalost, to je trend koji se povećava i pogađa sve države, a...
Više...
 

Osma večer Devetnice u Studencima - foto

Četvrtak, 22 Lipanj 2017 08:26 Radio Ljubuški
Ispis PDF
osmi dan devetnica studenciKako se bliži blagdan Presvetog srca Isusova sve veći broj župljana i hodočasnika dolazi na pobožnost i Devetnicu u svetište u Studencima.

 

Osme večeri je predvoditelj misnog slavlja i propovjednik bio bivši i dugogodišnji župnik don Damjan Raguž, pa je većina vjernika htjela vidjeti i čuti omiljenog župnika.


Na svetoj Misi uz don Damjana koncelebriralo je pet svećenika, sadašnji i bivši župnik (don Ivan Štironja i don Ivo Šutalo), te trojica svećenika iz studenačke...
Ažurirano ( Četvrtak, 22 Lipanj 2017 08:33 ) Više...
 

Glazbena škola Ljubuški priredila sjajnu „Glazbenu šetnju“

Četvrtak, 22 Lipanj 2017 08:22 Radio Ljubuški
Ispis PDF
glazbena setnja ljubuskiMnogi se preko ljeta od vrućina skrivaju u parku, koji nudi puno više od hladovine, kao što je to bilo sinoć kada je u Gradskom parku Ljubuški održan koncert ”Glazbena šetnja”.

 

Osnovna glazbena škola Ljubuški ovim svojim besplatnim koncertom na javnoj površini promiče jedan iznimno važan kulturni cilj, a to je pokušaj približavanja klasične glazbe što većem krugu ljudi.

 

Na koncertu su se predstavili učenici koji su se u protekloj školskoj godini isticali u radu...
Više...
 

Mladi Ljubušak planirao je spakirati kofere, a danas ima tvrtku čije usluge svi traže

Srijeda, 21 Lipanj 2017 14:12 Radio Ljubuški
Ispis PDF
ramljak suprugaU moru mladih koji ne vide svoju budućnost u BiH ipak ima onih koji se odvaže skočiti u nepoznato, ne bi li pokrenuli posao od kojeg bi se moglo živjeti.
Među njima je i mladi Ljubušak Josip Ramljak koji nam je ispričao da je i on u jednom trenutku želio otići iz BiH, no ipak nije spakirao kufere već je ljubav prema fotografiji pretočio u svoj prvi posao. Evo njegove priče:


 (foto: Josip Ramljak sa suprugom)
Razgovarala: Kristina S. Perić/Republikainfo.comU...
Više...
 

Najava: AGAPE-ov Glazbeni vremeplov 24. lipnja u Ljubuškom

Srijeda, 21 Lipanj 2017 12:08 Radio Ljubuški
Ispis PDF
glazbeni vremeplovPovodom Svjetskog dana glazbe (21.lipnja) Udruga mladih Agape organizira Glazbeni vremeplov koji će se održati 24.lipnja u Gradskom parku od 20:30 sati.

Prisjetimo se zajedno najvećih glazbenih hitova svih vremena različitih glazbenih dekada : '50-tih, '60-tih, '70-tih, '80-tih i '90-tih i svih drugih godina!Zaplešimo zajedno na otvorenom u ljetnoj noći uz DJ Velu.Uživajmo uz vječne hitove koje slušamo iz generacije u generaciju.Dress code: veselo i šareno...
Više...
 

Stranica 1 od 464

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
You are here:   PočetnaRaspored emitiranja
#
#