Skauti na pripremama na Kupresu: Poslušajte što su rekli treneri i novopridošli igrači Izviđača - audio i foto Istaknuto

Skauti na pripremama na Kupresu: Poslušajte što su rekli treneri i novopridošli igrači Izviđača - audio i foto

Rukometaši Izviđača CO se od nedjelje nalaze na pripremama  na Kupresu, gdje će ostati do ponedjeljka, 14. kolovoza 2017. godine.

Nakon uvodnih nekoliko dana priprema na Kupresu, u petak i subotu trenirati će se sa loptom u sportskoj dvorani u Tomislavgradu.


 U prelijepom ambijentu Kupreške visoravni  odrađuju onaj najteži dio priprema tzv. „dril“. Treneri Silvio Ivandija i njegov pomoćnik Ivan Gigo Lovrić ne štede nikoga, znoj teče u potocima, a sada se još nitko ne žali. Uz izvrsne uvjete za rad u hotel Adra Ski imaju izuzetno gostoljubivo osoblje i veoma kvalitetnu hranu, a toliko su prirasli osoblju hotela da im čak objede poslužuju u Izviđačevim dresovima.


Na tiskovnoj konferenciji u hotelu Adria Ski po prvi put u povijesti na pitanja novinara, koji su potegli iz Ljubuškog na Kupres odgovarali su, na prijedlog glasnogovornika kluba Slavena Tomića, treneri Ivandija i Lovrić, te novopridošli igrači, njih šestorica: Perović,Bubalo, Kaluđerović, Mišković, Jozinović i  Budalić.


Nakon uvodnog predstavljanja na pitanja novinara odgovarao je trener Ivandija. U tonskom zapisu poslušajte što su rekli treneri i novopridošli igrači.

U našoj fotogaleriji pogledajte nekoliko detalja sa priprema

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

na vrh članka