Humanitarna putujuća izložba 'Pomozimo zajedno' na Humcu - audio i foto

Humanitarna putujuća izložba 'Pomozimo zajedno' na Humcu - audio i foto

U ponedjeljak je nakon prve večeri devetnice na Humcu otvorena velika humanitarna putujuća izložba umjetničkih djela “Pomozimo zajedno” koju je organizirala Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać.

U izložbi je sudjelovalo 69 likovnih umjetnika s likovnim radovima, odnosno slikama, grafikama, crtežima, skulpturama i mozaikom, koji će biti na licitaciji do završetka programa izlaganja.

Riječ je o izložbi kojom se planira obići 35 gradova, 15 gradova u BiH i 20 gradova u Republici Hrvatskoj, a sve s ciljem upoznavanja lokalnih sredina sa Projektom izgradnje objekta „Dom fra Mladen Hrkać“ za smještaj osoba na liječenju u Zagrebu.

Otvorenje izložbe sinoć na Humcu vodila je Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta, a u programu su sudjelovali Kristina Kramer Ćavar, umjetnička koordinatorica projekta i u ime udruge Kristina Govorko.

Humački gvardijan fra Dario Dodig je zahvalio organizatorima izložbe što su Humac uvrstili u svoju putujuću izložbu i primijetio kako su se slike jako dobro uklopile u prostor Humca te u ime svih fratara zahvalio im za sve dobro što čine kroz udrugu.

Poslušajte što je za Radio Ljubuški rekla Kristina Govorko

Dubravka Mijatović / Radio Ljubuški

na vrh članka