U četvrtak „Skauti“ „jure“ šest golova zaostatka - audio

U četvrtak „Skauti“ „jure“ šest golova zaostatka - audio

Rukometašima Izviđača ostale su još dvije odigrati utakmice u natjecanje Seha-Gazprom regionalne lige, ali, isto tako, pred njima je najvažniji dio sezone u kojoj ih očekuju utakmice kup-a i završnica prvenstva ,odnosno, utakmice u kojima će pasti odluka o pobjedniku kup natjecanja i o prvaku BiH u rukometu za sezonu 2018/2019.

Već u četvrtak, 21.02.2019. godine pred „Skautima“ je težak zadatak. U uzvratnoj utakmici četvrtfinala KUP-a BiH, moraju „juriti“ šest golova zaostatka iz prvog susreta protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja.

Sigurno, bit će to utakmica velikog izazova za naše rukometaše jer gosti, osim što dolaze sa šest golova prednosti, dolaze na krilima velike euforije, koja trese Gornji Vakuf-Uskoplje, nakon povijesnog uspjeha i ulaska u Premijer ligu. Napomenimo, momčad Sloge ove sezone je savladala sve svoje protivnike u svojoj dvorani.

Olakotna okolnost za trenera Maria Bjeliš je to što će ovaj put, za razliku od susreta u Uskoplju, moći računati na pomoć Domagoj Alilović i Vedran Delić.

Pomoć s tribina, isto tako, bit će neophodna, zato, u četvrtak podržimo naše rukometaše, ispunimo dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognimo im da se plasiraju u polufinale KUP-a.

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

Utakmica se igra u četvrtak, 21.02.2019. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 19:00 sati.

Poslušajte najavni spot

 

Izvor: Izvidjac.com

na vrh članka