Održana promocija romana „Tvorci vremena snova“ autorice Elizabete Medić - audio i foto Istaknuto

Održana promocija romana „Tvorci vremena snova“ autorice Elizabete Medić - audio i foto

Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Maticom hrvatskom Čitluk, sinoć je organizirala promociju romana „Tvorci vremena snova“, autorice Elizabete Medić.

Velikom broju nazočnih ljubitelja lijepe pisane riječi uime nakladnika Matice hrvatske Čitluk obratio se Andrija Stojić, potom i recenzent prof. Mate Grbavac.

„Ovo je roman o zanosnim, nikad ugaslim, vječnim i neponovljivim ljudskim snovima, o zanosima koji tinjaju u nama, rastu u nama, prate nas na tom vijugavom životnom putu punom i posrtanja i dizanja, traženja, gubljenja i nalaženja, trnovitoj stazi koju naša želja, nepokolebljiva volja i jasno zacrtan cilj mogu ostvariti smo oni koji mogu uskladiti stvarnost sa snovima. Snovi su krila koja nas preko provalija života prenose na nove, nikad do tada viđene obale i predjele. A čitajući ovaj roman doživjet ćete dirljivu priču o njima.“, istaknuo je, između ostaloga, prof. Grbavac.

Autorica Elizabeta Medić iskoristila je prigodu i zahvalila svima koji su na bilo koji način doprinijeli da roman ugleda svijetlo dana. Roman „Tvorci vremena snova“ je rezultat Elizabetinih snova, koji su, po riječima autorice, pokretači velikih djela.

Posrijedi je zaista hvale vrijedno djelo te autorici želimo puno uspjeha u daljnjem književnom radu, plodonosnom sanjarenju i pisanju velikih djela, poručili su organizatori.

Promociju su glazbenim točkama obogatili Mihael Rašić i Stanka Mikulić, učenici Glazbene škole Ljubuški, dok je pak moderatorica programa bila Bjanka Medić.

Poslušajte izlaganje Andrije StojićaPrenosimo i izlaganje prof. Mate Grbavca

 

Poslušajte izlaganje autorice romana, Elizabete Medić

 

Poslušajte što su za Radio Ljubuški rekli autorica romana i nakladnik Andrija Stojić


Mile Kraljević / Radio Ljubuški

na vrh članka