Županija Zapadnohercegovačka dobila nagradu za najuspješniji sajamski nastup u Mostaru - audio i foto Istaknuto

Županija Zapadnohercegovačka dobila nagradu za najuspješniji sajamski nastup u Mostaru - audio i foto

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2019. Županija Zapadnohercegovačka je dobila nagradu za najuspješniji nastup na sajmu.

Plaketa je danas svečano uručena premijeru ZHŽ-a Zdenku Ćosiću. 

Podsjetimo, Vlada Županije Zapadnohercegovačke, zajedno sa svojim Uredom za europske integracije, općinama i gradovima ove se godine predstavlja na zajedničkom štandu na jako zanimljiv i inovativan način.

Naime, svi koji posjete štand Županije Zapadnohercegovačke imaju priliku doživjeti ovu županiju kao iznimno atraktivnu i konkurentnu turističku destinaciju putujući pomoću VR tehnologije kroz neke od najljepših turističkih atrakcija u županiji, kao što su Vodopad Kravica u Ljubuškom, Borak u Širokom Brijegu, Park prirode Blidinje u Posušju, Peć Mlini u Grudama.

"Ovo priznanje mi iščitavamo kao priznanje našim nastojanjima da prezentiramo sve ono što radimo u Županiji ovdje svim zainteresiranima na mostarskom sajmu gospodarstva, s naglaskom na projekte koje radimo u području turizma i ruralnog razvoja. Jedan moderniji pristup prezentaciji i promociji naših potencijala ostavio je traga na ovom sajmu i želim vjerovati da smo zasluženo dobili priznanje za najuspješnije predstavljanje na sajmu", rekao je Zdenko Ćosić, premijer Županije Zapadnohercegovačke.

Ivan Jurilj, ravnatelj ureda za Europske integracije Vlade ŽHŽ-a je dodao kako su ove godine koristeći najmodernije tehnologije uistinu napravili iskorak u načinu predstavljanja županije. 

Radoslav Luburić, ravnatelj HERAG-a je pojasnio kako je njihova agencija sudjelovala u opremi štanda izradom brojnih promotivnih materijala.

"Radili smo brošure za sve općine, u suradnji s JP Parkovi d.o.o. Ljubuški radili smo promotivne materijale za vodopad Kravica, Kulu Herceg Stjepana i rimski logor na Gračinama, a sve s ciljem da bismo poboljšali imidž ZHŽ-a za strane i domaće investitore", izjavio je on.

Inače, mostarski sajam svoja vrata zatvara sutra u 14 sati.

U audiozapisu poslušajte što su za Radio Ljubuški rekli premijer Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić, ravnatelj ureda za Europske integracije Vlade ŽHŽ-a Ivan Jurilj, te ravnatelj Razvojne agencije HERAG Radoslav Luburić

Mile Kraljević / Ivan Herceg / Radio Ljubuški

na vrh članka