Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 31 Kolovoz 2017

Bajramska čestitka reisa Kavazovića: “Budimo zajedno, budimo jedno”

Naša jedinstvenost u vjeri neka pređe i u stvarnost činjenja. Neka nas to vjerovanje zbliži, neka hadž bude naše okupljalište i zborište, mjesto nade u bolje sutra svih ljudi na zemlji, kazao je danas u tradicionalnoj čestitki povodom Kurban-bajrama reisu-l-ulema Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović, javlja Anadolu Agency (AA).

Više...

Samo se šalio: Predrag Matić, ipak, ne odlazi iz Hrvatske

Bivši ministar branitelja, SDP-ov Predrag Matić najavio je da napušta Hrvatsku. Otkrio je to u razgovoru za N1 televiziju, ali naravno, bila je riječ tek o dramatičnom apelu i svjesnom pretjerivanju, jer je Matić, kako je rekao rječkom Novom listu, htio skrenuti pažnju da je desničarenje već prešlo svaku mjeru.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Mali vodič kroz Eurobasket

Jubilarni 40. Eurobasket, koji počinje danas, drugi put u nizu održat će se u četiri različite zemlje od kojih jedna većinom, a druga uopće nije u Europu. Gradovi-domaćini su finski Helsinki, rumunjski Cluj, izraelski Tel Aviv te turski Istanbul, u kojem će se održati čitava nokaut faza.

  • Objavljeno u Šport
Više...

BiH raskida ugovor o granici ako se ne obustavi gradnja Pelješkog mosta?

Ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, koji je član vladajuće bošnjačke Stranke demokratske akcije (SDA), uputio je pismo hrvatskom ministru pomorstva, prometa i veza Olegu Butkoviću u kojemu je zaprijetio da bi BiH mogla jednostrano raskinuti ugovor o granici s Hrvatskom te odrediti granicu na moru ako se, kako se navodi, ne obustavi izgradnja Pelješkoga mosta.

Više...

Zahvala Općine Ljubuški za pruženu pomoć u gašenju požara

Načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić uputio je pismo zahvale Predsjednici RH, Predsjedniku Vlade RH, Potpredsjedniku Vlade i ministru obrane RH te letačkim posadama dva Canadaira CL-415 koje su sudjelovale u gašenju požara na području Mostarska Vrata i Gornji Radišići kod Ljubuškog u Bosni i Hercegovini.

Više...

Vlada RH pomaže projekt obnove Doma u Klobuku, nabavke klavira…

Na svojoj 54. sjednici Vlada Republike Hrvatske usvojila je Prijedlog odluke o raspodjeli sredstava za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2017. godinu.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed