Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 10 Siječanj 2018

Mijić: Balans u VSTV-u je narušen na štetu Hrvata

Članica Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća (VSTV) Bosne i Hercegovine Monika Mijić upozorila je u nedavnom dopisu vodstvo te institucije kako smatra da se provodi nezakonita praksa imenovanja sudaca i tužitelja u BiH te da se njezinim isključivanjem iz rada povjerenstava koja odlučuju o imenovanjima narušava nacionalni balans te institucije u kojoj su samo tri predstavnika Hrvati, piše Večernji list.

Više...

Grabar Kitarović: Hrvatska i Turska mogu doprinijeti dogovoru Hrvata i Bošnjaka

Bosnu i Hercegovinu želimo vidjeti kao zemlju koja ostvaruje napredak na putu ka članstvu u EU-u, zemlju kandidata koja uspješno vodi pregovore o članstvu kao i zemlju s aktivnim Akcijskim planom (MAP) za članstvo u NATO-u. Turska i Hrvatska kao članice NATO-a mogu zajednički raditi na podršci BiH u tom kontekstu, u kontekstu NATO-a, rekla je za Anadolu Agency Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Hrvatske.

Više...

Eric Clapton: Ruke mi otkazuju i bojim se da ću skroz oglušiti

Teško mi je svirati gitaru i shvatio sam da se moje stanje više neće poboljšati, požalio se gitarist Eric Clapton (72). Dodaje kako se stalno bori s tjeskobom i da će uskoro morat odustati od glazbe. Boluje od periferne neuropatije koja je posljedica oštećenja živaca te izaziva slabost, ukočenost i bol u njegovim rukama, ali i drugim dijelovima tijela. Usto, Clapton pati od zujanja u ušima, prenosi 24sata.hr.

  • Objavljeno u Glazba
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed