Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 06 Siječanj 2018

Poruke s prijma SNV-a uoči proslave pravoslavnog Božića

Na prijemu SNV-a uoči proslave pravoslavnog Božića uručene su godišnje nagrade SNV-a - za doprinos razvoju srpskih institucija, humanizam i antifašizam te Nagrada "Svetozar Pribićević" za unapređenje hrvatsko-srpskih odnosa. Na događaju u kristalnoj dvorani hotela Westin bili su premijer Andrej Plenković, ministri Davor Božinović, Marija Pejčinović Burić i Nina Obuljen Koržinek, saborski zastupnici i mnogi predstavnici vjerskog, društvenog i političkog života.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Znanstvenici: protivnicima cijepljenja pokazati posljedice necijepljenja

U raspravi o učinkovitosti cjepiva s protivnicima cijepljenja logika je često uzaludna, a još je teže kada zagovornici cijepljenja znaju da su osobe koje dovode u pitanje njegovu sigurnost vrlo obrazovane i logične u ostalim životnim aspektima. Umjesto argumenata i činjenica znanstvenici preporučuju da im se pokažu vrlo konkretne posljedice necijepljenja.

Više...

Djevojčici je srce stiglo iz Austrije u zadnji tren

"Moja Rita je u subotu nakon 6,5 mjeseci čekanja i borbe dočekala novo srce. Dan prije je imala veliku operaciju - ugradili su joj umjetno srce kako bi mogla uopće proživjeti dok čekamo pravo srce. Podnijela je višesatnu operaciju herojski, a nekoliko sati kasnije dobili smo poziv koji našoj princezi i nama znači život. Novo srce."

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed