Uskrs radio ljubuski2xl

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 31 Svibanj 2018

Velika Britanija će nastaviti pružati punu podršku euroatlantskim integracijama BiH

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić razgovarao je danas u Sarajevu s veleposlanikom Velike Britanije u BiH Edwardom Fergusonom o euroatlantskom putu BiH u svijetlu predstojećeg Summita lidera šest zapadnobalkanskih zemalja koji će u okviru Berlinskog procesa biti održam početkom srpnja u Londonu, gdje će glavne teme biti ekonomska stabilnost, povezanost zemalja u regiji i daljnji razvoj prometne infrastrukture.

Više...

BHRT otkupila prava za prenos utakmica SP u Rusiji

Radio televizija Bosne i Hercegovine (BHRT) otkupila je prava za prenos utakmica svjetskog prvenstva u nogometu koje će idućeg mjeseca biti odigrano u Rusiji, javlja Fena. BHRT će prenositi sve utakmice s Mundijala, 56 u direktnom prijenosu, a osam u odgođenim snimcima.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Sindikat policije Hrvatske: Krijumčari su odgovorni, ne prezaju ni od čega

Sindikat policije Hrvatske poziva na što brže hvatanje krijumčara ljudi koji, ističu iz Sindikata, ne prezaju ni od čega i odgovorni su zbog toga što je dvoje djece teško ozlijeđeno prilikom zaustavljanja kombija kod Srba; ranjenim migrantima želi što brži oporavak, a policajcima koji su intervenirali čestita na profesionalno izvedenoj intervenciji.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed