Ponedjeljak, 25 Veljača 2019

​Wigemark: Ova godina ključna je za BiH

Šef delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini veleposlanik Lars Gunnar Wigemark izjavio je danas na Ekonomskom forumu BiH 2019. u Sarajevu da je 2019. ključna godina za BiH jer Europska komisija priprema odgovor na bh. aplikaciju za članstvo.

Više...

Valentin Ćorić došao kući: I poslije svega vjerujem u dobre ljude

U petak su članovi obitelji Ćorić, vlasni poznate tvrtke Podrumi Andrija u Paoči, u svom moderno uređenom vinskom podrumu upriličili tradicionalnu, do sada najsvečaniju, gospodarsko-turističku manifestaciju blagoslova i kušanja mladog vina – „Andrinje 2019.“, koja se ove godine obilježavala pod nazivom “Brat je stigao, a s njim i Andrinje!”.
Više...

Preminuo fra Mate Dragićević

U ponedjeljak, 25. veljače 2019., u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, okrijepljen sv. sakramentima, blago je u Gospodinu preminuo njegov sluga svećenik i fra Mate Dragićević u 70. godini života, 52. godini redovništva i 45. godini svećeništva.

Više...

U rijeci kod Karlovca pronađeno tijelo migranta, traže još jednog

Policija i HGSS pronašli su u nedjelju u rijeci Mrežnici tijelo utopljenog migranta, a nastavljena je i potraga za još jednim migrantom koji je također završio u rijeci, pri čemu im pomaže jedan migrant, pokazujući mjesto na kojem su prelazili rijeku Mrežnicu i gdje je njegov kolega upao u rijeku i nestao, doznaje Hina od načelnika Općine Barlović Dražena Perakovića.

Više...

Dr.sc. Drago Martinović u programu RLJ o štetama uzrokovanim vjetrom i svečanom obilježavanju Dana civilne zaštite u ŽZH - audio

U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i Županijskog stožera civilne zaštite u Širokom Brijegu u utorak 26. veljače svečanom sjednicom Županijskog stožera civilne zaštite će se obilježiti Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite FBiH u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed