RLJ najave

Mostarci će u 2020. zakoračiti uz Hladno pivo

Mostarce će u 2020. godinu uvesti Hladno pivo, a dan kasnije na istoj pozornici nastupit će Crvena jabuka, potvrđeno je na konferenciji za medije u Gradskoj vijećnici. Novina ovog puta je i da će Zimskim gradom biti obuhvaćen znatno veći prostor s više sadržaja. 

Čitluk: Večer sjećanja „Vukovaru srcem“

Udruga „ CVRČAK“ Čitluk koja djeluje već niz godina i osnovana je u cilju okupljanja nastavnika te ostalih zainteresiranih i kreativnih osoba u svrhu promicanja struke, povećanja kompetencije nastavnika i poboljšanje kvalitete rada s djecom predškolskog, osnovnog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja u skladu s humanističkim razvojem mladih i do sada je realizirala svoje ciljeve kroz djelatnost izrade časopisa za djecu „Cvrčak“ i sunakladništvom knjiga, organizira i poziva Vas na Večer sjećanja „VUKOVARU SRCEM“.

U Busovači javna tribina o uspostavi Hrvatske zajednice Herceg-Bosne

Županijski odbor Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna u suradnji sa Općinskom odborom Mladeži HDZ-a BiH Busovača u četvrtak, 14. studenog 2019. godine, s početkom u 18 sati, u dvorani kina Theatre, u Busovači, organizira javnu tribinu simboličnog naziva "18. studeni".

Počinje 'Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju'

Već osmu godinu zaredom, Hrvatska udruga Benedikt (HUB) iz Splita na čelu s predsjednikom dr. Vidom Popovićem, organizira manifestaciju Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju.

Pretplati se na ovaj RSS feed