RLJ najave

SKB Mostar u borbi protiv covid-a 19 možete donirati i pozivom na telefonski broj

Sveučilišna klinička bolnica Mostar, u suradnji s Eronetom, omogućila je svima koji žele pomoći da pozivom na broj: 092-890-840, doniraju 2 KM na novi, poseban račun SKBM-a s kojeg će sredstva biti korištena za nabavku medicinske opreme potrebne za svladavanje pandemije koronavirusa i osiguravanja najbolje moguće njege svojim pacijenticama, pacijentima kao i osiguravanja najboljih mogućih uvjeta za rad svog medicinskog i zdravstvenog osoblja.

Otvoren literarni natječaj 'Ostani doma' za osnovnoškolce HNŽ-a

Udruga roditelja "Naša djeca 2014.", potičući društvenu odgovornost, ljubav prema pisanju, učenju i svladavanju novih informatičkih znanja, objavljuje literarni natječaj na temu "Ostani doma" za sve učenice i učenike osnovnih škola s područja Hercegovačko-neretvanske županije.

Federalni zavod MIO do daljnjega obustavlja rad sa strankama

Postupajući po naređenju Kriznog stožera Federacije BiH te odlukom Vlade FBiH, a u cilju sprječavanja širenja korona virusa (COVID-19), Federalni zavod MIO/PIO donio je odluku o obustavi rada sa strankama. Odluka stupa na snagu odmah ostaje na snazi do daljnjega, odnosno do opoziva iste.

Pretplati se na ovaj RSS feed