Hard body open class trening na gradskom trgu u Ljubuškom

Hard body open class trening na gradskom trgu u Ljubuškom

Događaj s odličnom reputacijom koji je odmah našao svoje mjesto u kalendaru svih vas koji se bavite vježbanjem, ali i rekreativaca koji žele da sudjeluju i budu dio najveće sportske zabave u regiji.

Hard body open class trening na gradskom trgu u Ljubuškom pod nazivom „ VJEZBOM DO ODLIČNE FORME“ održati će se 25.4. (srijeda) od 17-18h.

Trening će držati najpoznatiji treneri iz Hrvatske i to osnivač Hard body programa Master Coach Tomislav Dolušić i Dalibor Delić uz asistenciju certificirane hard body level2 trenerice Lidije Ereš. Na ovom besplatnom treningu mogu sudjelovati svi zainteresirani vježbači i rekreativci bez obzira na prethodno znanje i utreniranost.

Kroz ovaj odličan događaj dobiti ćete kvalitetne informacije o tome kako trenirati pametnije, a ne jače, kao i sto je to "zdrava ishrana" .

Za sve vježbače pripremili smo odlične besplatne nagrade. Pravo sudjelovanja u izvlačenju nagrada imati će svi koji su se prijavili na besplatan trening.

Kroz ovaj projekt podiže se svijest o važnosti treniranja i na pozitivan način promovira zdrav način života.

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 063/156-320.

Pozivamo vas da se uključite na odličan događaj jer dolazimo baš u Vaš grad!

Svi koji sudjeluju na treningu dužni su doći pola sata prije početka treninga. Vidimo se 25.4. u Ljubuškom na Gradskom trgu!

Čekamo vas!

 

na vrh članka