Mate Bulić i Humane zvijezde Hrvatske ’03 igraju za obnovu doma kulture Stjepana Radića u Šujici

Mate Bulić i Humane zvijezde Hrvatske ’03 igraju za obnovu doma kulture Stjepana Radića u Šujici

I ove godine 10. 8. 2018., u petak, Šujica će biti domaćin zanimljivog i plemenitoga događanja, koji se održava već treću godinu zaredom, te tako postaje tradicija- Humanitarno nogometno glazbeni spektakl u Šujici.

Mnoga zvučna imena bit će dio ove manifestacije, sportaši, glumci, političari, glazbenici, Vatreni iz ’98, a organizatori se posebno vesele potvrdi dolaska ovogodišnjih Vatrenih Dražena Ladića i izbornika Zlatka Dalića, kao i gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića.

U razgovoru s dopredsjednikom Udruge Humane zvijezde Hrvatske ‘03 Miroslavom Bičanićem doznali smo koja momčad ove godine istrčava na teren: Mate Bulić, Dražen Ladić, Zlatko Dalić, Boris Živković,, Mario Stanić,  Anthony Šerić, Miroslav Škoro, Frano Ridjan, ,Milan Bandić, Vaso Brkić, Slaven Knezović Grof, Amir Kazić Leo, Jure Popović, Darko Čordaš, Vladimir Balić, Željko Ačkar, te se čeka potvrda još nekih imena.

Valja napomenuti  da će istoga dana, 10. 8. 2018., u 12.00 sati, na središnjem parku u Tomislavgradu biti podignut  spomenik prvom hrvatskom Predsjedniku i utemeljitelju hrvatske državnosti  dr. Franji Tuđmanu, kao zahvala Prvom predsjedniku za sve dobro što je učinio za hrvatski narod. Spomenik je umjetničko djelo Duvnjaka, akademskog kipara gosp. Ilije Skočibušića, a spomenik podižu: Udruga dragovoljaca i veterana općine Tomislavgrad, Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata, zaklada „Dr.Franjo Nevistić“ iz Zagreba uz podršku općine Tomislavgrad i velikog broja Duvnjaka i gospodarstvenika.

 otom se program seli na stadion NK Šujice s početkom u 16 sati, te će započet okupljanjem Humanih zvijezda Hrvatske i ostalih nogometnih ekipa, a to su reprezentacija Svećenika Hrvatske, reprezentacija Herceg-Bosanske županije i Veterani Šujice.

Svaka ekipa igrat će po dvije utakmice, a svaka utakmica trajat će 30 minuta. Po završetku turnira dodijelit će se pehari najboljoj ekipi, te zahvalnice onima koji su omogućili cijeli događaj, a nekoliko prikladnih riječi i pozdrav za sve prisutne uputit će istaknuti političari Hrvatske i BiH, te organizatori.

U 20 sati na rasporedu je koncert poznatog zabavljača Mate Bulića, a na pozornici u nekom trenutku pridružit će mu se i glazbeni gost Amir Kazić Leo. Koncertni dio programa odvijat će se pod pokroviteljstvom generalnog sponzora Stridon.

Kompletan prihod od prodaje ulaznica po cijeni od simboličnih 10 KM , bit će usmjeren za obnovu Doma kulture Stjepan Radić, koji je bio jedino mjesto održavanja različitih kulturnih događanja u Šujici i šire, poručili su organizatori.

Karte za koncert mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Tomislavgrad: caffe bar HNK Tomislav na stadionu

Livno: caffe bar Čičk0

Kupres: hotel Maestral

Šujica: Motel Kripton, caffe bar BMW, Gradska kavana, Gostionica Šujica, caffe bar Schalom, caffe bar Stridon, caffe bar Tin, caffe bar Relax, restoran Rijeka, Robna kuca Šujica

Izvor: Pogled.ba

na vrh članka