Raspisan natječaj za Šantićev festival djece pjesnika

Raspisan natječaj za Šantićev festival djece pjesnika

Povodom obilježavanja godišnjice smrti velikog pjesnika Alekse Šantića, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo (SPKD) Prosvjeta Mostar organizira Šantićev festival djece pjesnika, koji će se održati početkom veljače 2019. godine.Na festivalu mogu sudjelovati učenici osnovnih škola iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije, a tema je slobodna.

Organizatori su pozvali škole, nastavnike jezika, voditelje literarnih i recitatorskih sekcija da motivira svoje učenike za prijavu te pozvali i učenike da se prijave i pošalju svoje radove na ovaj natječaj.

"Nadamo se da će ovaj natječaj animirati mlade da se odazovu u što većem broju i pokažu svoj dar i ljubav prema pisanju poezije. Sve koji se odluče prijaviti na natječaj treba da obavezuje i ime našeg velikog pjesnika Alekse Šantića koji je slavu Mostara pronosio širom svijeta. Svim sudionicima na natječaju želimo puno sreće i dobrodošlicu u magični poetski svijet", priopćili su iz mostarske Prosvjete.

Radovi se mogu dostaviti do kraja ove godine na adresu: SPKD Prosvjeta Mostar, Maršala Tita 178, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina.

Pogled.ba

na vrh članka