Obavijest i narudžba Napretkova povijesnog kalendara za 2019.

Obavijest i narudžba Napretkova povijesnog kalendara za 2019.

Dragi prijatelju!

Polagano, ali sigurno u kuće naših građana, urede i škole ulazi i prati sve njezine stanovnike Napretkov i Akademijin povijesni kalendar.

Koncem mjeseca studenoga 2018. na 14 listova velikog formata višebojno i plastificirano objelodanjen je Napretkov i Akademijin povijesni kalendar za 2019. godinu.

Na stranicama novog Napretkova kalendara predstavljeni su u slici i riječi događanja u Međugorju s porukom Prema zlatnoj obljetnici Marijinih ukazanja.

Kalendar je posvećen obitelji, počevši od prve, preko Svete do suvremene obitelji. Tekstovi i misli su popraćene ilustracijama svjetskih umjetnika: Mikelanđela, Pavla Veronese-a, Leonarda da Vinci-a – sv. Jeronim, Rafaela, Blaženog Anđelika, Peruđni-a, F. Lippi-a, Tiziana te jedinstvenim Đanijevim snimcima Godišnjice, Mladifesta, Živih jaslica.

Naslovnica predstavlja Velikane koji nam glasno govore: Gospine poruke obitelji, odluka pape Franje da prati Međugorje posredstvom apostolskog vizitatora mons. Henryka Hosera.
Svi smo djeca obitelji, većina ima obitelji, drugi se pripremaju za obitelji, treći poučavaju obitelji: Jedno dijete više… jer vlastito pleme i Domovina se voli djecom!

Gospa je Međugorje ucrtala u mapu svijeta, te od nepoznatog hercegovačkog mjestašca učinila svjetski poznatim marijanskim svetištem. Poruka Gospinih ukazanja o obitelji natkrila se nad svijetom kao nebo. Gospa nas je svojim porukama uči kako biti sretan u obitelji, u društvu s pripadnicima različitih religija, nacija i rasa.

Cijena pojedinog četrnaest lisnog Kalendara je samo 5 KM, odnosno 20 kuna, 5 USA $, 5 eura + poštarina.

Prihodima od ovog Kalendara pomažete školovanju naše mladeži. Kalendar za 2019. možete naručiti pismeno na adresi: HKD NAPREDAK MOSTAR, - Kneza Mihovila V. Humskog – bivša Liska, br. 2 - 88000 MOSTAR, p. p. 17 - ili posredstvom e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Molim Vas javite mi što prije koliko primjeraka ovoga Kalendara želite naručiti. Za narudžbe od 50 i više primjeraka, ako želite, dotiskat ćemo i Vaše impresume.

Rado očekuje Vaše narudžbe, te za svaki prilog zahvaljuje i pozdravlja - Prof. dr. fra Andrija Nikić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i HKD Napredak sa sjedištem u Mostaru

 

na vrh članka