U Posušju radionica ”Pustolovni turizam – Velika prilika za malo poduzetništvo”

U Posušju radionica ”Pustolovni turizam – Velika prilika za malo poduzetništvo”

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije organizira radionicu ”Pustolovni turizam – Velika prilika za malo poduzetništvo” koja će se održati u srijedu, 30. siječnja, u svadbenom salonu Bagušić u Posušju.

Na radionici će se, između ostalog, raspravljati o potrebama i trendovima u smislu aktivnog turizma, zatim idejama, mogućnostima i planovima kako se aktivirati kao poduzetnik u području aktivnog turizma u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Najvažniji cilj za organizaciju radionice je stvoriti platformu za razvoj aktivnog turizma na području spomenute županije te potaknuti lokalne potencijalne dionike na djelovanje u području ove vrste turizma, priopćeno je iz Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma Iva Bencun, vlasnica poznate turističke agencije Feral Tours d.o.o., organizatorica Zadar Outdoor festivala te predsjednica Zajednice pustolovnog turizma pri HGK.

Radionica je podržana od strane projekta MarketMakers, koji je dio napora švicarske Vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

Radionica je ujedno i nastavak aktivnosti u okviru projekta ”Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj”.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do utorka, 29. siječnja, do 12:00 sati.

/HMS/

na vrh članka