Pod geslom 'Živimo ljubav' Caritas obilježava 35 godina rada u Hercegovini

Pod geslom 'Živimo ljubav' Caritas obilježava 35 godina rada u Hercegovini

Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan ove godine obilježava 35 godina djelovanja i tim povodom organizira Studijske dane u Duhovno-obrazovnom centru „Emaus“ u Potocima 12. i 13. listopada 2017. "Želja nam je da tijekom dva studijska dana s našim gostima predavačima i ostalim sudionicima prođemo kroz područja u kojima naš Caritas skrbi o djeci, mladima, obiteljima, osobama s invaliditetom, starijima i teško bolesnima", ističu organizatori.

Četiri teme su, a kako se navodi to su: Župni Caritas, Živjeti s invaliditetom, Djeca, mladi i obitelj te Palijativna skrb. 
Također, ovim povodom će prezentirati i dokumentarni film „Živimo ljubav“. Naslov filma ujedno je i geslo ove obljetnice, ali i općeg djelovanja Caritasa Mostar.

Studijski dani počinju 12. listopada 2017. u 9 sati kada će se na samome početku obratiti don Ante Komadina, ravnatelj Caritasa i Ratko Perić, biskup i predsjednik Caritasa hercegovačkih biskupija.

Prema previđenom programu u 10,15 sati upriličit će konferenciju za novinare na kojoj će izjave dati svi predavači i uvodničari u već naznačene teme uz promociju dokumentarnog filma „Živimo ljubav“.

Pogled.ba

na vrh članka