Nagradni natječaj - Pričom i(li) fotografijom do nagrade!

Nagradni natječaj - Pričom i(li) fotografijom do nagrade!

Mostarski sajam u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg-Bosne, organizira Nagradni natječaj – Pričom i (li) fotografijom do nagrade!

Natječaj je objavljen na web-stranici Mostarskog sajma www.mostar-fair.com i na web-stranici DHK HB www.dhkhb.org i traje do 31. ožujka 2019., a nagrade će biti dodijeljene na Mostarskom sajmu 9. travnja 2019.

Radove slati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uvjeti Natječaja:

  • Tema Natječaja je „Tu je moj dom
  • na Natječaju se može sudjelovati neobjavljenom pričom do jedanaest (11) kartica teksta (do 20 000 znakova) i neobjavljenom fotografijom 
  • autori mogu sudjelovati u obje kategorije s po jednim radom (jedna priča i(ili) jedna fotografija) 
  • na Natječaju mogu sudjelovati učenici srednjih škola i studenti s prostora HNŽ, HBŽ i ZHŽ
  • priče i fotografije slati isključivo u elektronskoj formi na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; s naznakom Pričom i(li) fotografijom do nagrade!
  • najbolje priče i fotografije, koje će izabrati stručni ocjenjivački sud, bit će 5. travnja 2019. objavljene u medijima i na web-stranici Mostarskog sajma i DHK HB 
  • prijavom na Natječaj autori priča i fotografija automatski ustupaju autorsko pravo Mostarskom sajmu da odabrane priče/fotografije budu objavljene.

Nagrade koje možete osvojiti:               


U kategoriji FOTOGRAFIJA

TESLA TV sponzora KATARINA doo.
Samostalna izložba fotografija na Mostarskom sajmu gospodarstva 2020., objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma 

TESLA SMARTPHONE sponzora KATARINA.doo.
Objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma. 

U kategoriji PRICA

TESLA Mikrovalna - sponzora KATARINA doo. 
Objava rada u Osvitu – časopisu za književnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskog sajma, nastup na Književnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2020. g

TESLA SMARTPHONE - sponzora KATARINA doo.
Objava rada u Osvitu – časopisu za književnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskog sajma, nastup na Književnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2020. g.

Izvor: Društvo hrvatskih književnika Herceg-Bosne

na vrh članka