Mostarski studenti organiziraju 'Humanitarni bal pravnika' 6. studenoga 2019.

Mostarski studenti organiziraju 'Humanitarni bal pravnika' 6. studenoga 2019.

ELSA MOSTAR (European Law Student Association) i Pravni fakultet Mostar (Studentski zbor) organiziraju “Humanitarni bal pravnika”.Namjera nam je da se pored formalnog pravničkog obrazovanja, iskažemo i u humanitarnim aktivnostima, te da na ovom balu okupimo sve relevantne organizacije i institucije u kojima dominira pravničko zanimanje. Samo neki od prisutnih će biti i članovi odvjetničke i notarske komore, suci, sveučilišni profesori ali i studenti..

Organizacijom ovog događaja namjeravamo prikupiti sredstva za pomoć onima kojima je najpotrebnija. Ove godine bi to bila “Udruga Susret” koja skrbi o djeci s posebnim potrebama, brine o njihovom liječenju te psihičkom i fizičkom razvoju.

Mjesto održavanja bala je, kako ističu organizatori Ljetnikovac Radobolja u Mostaru.

Datum održavanja bala je 06.11.2019.god. s početkom u 20 sati a trajanje cjelokupnog programa je predviđeno okvirno do 1 sat poslije ponoći (još će se naknadno utvrditi).

Naime, s obzirom na to da je događaj isključivo humanitarnog karaktera, organizatori se unaprijed odriču bilo kakvog oblika zarade, a cilj je prikupiti što više sredstava za one kojima je pomoć potrebna.

Pogled.ba

na vrh članka