Provjera osposobljenosti EUFOR-a da izvrši brzo pojačavanje snaga u BiH

Provjera osposobljenosti EUFOR-a da izvrši brzo pojačavanje snaga u BiH

Vježba Brzi odgovor je godišnja provjera osposobljenosti EUFOR-a da izvrši brzo pojačavanje snaga u BiH, s dijelom svojih pričuvnih snaga koje se u visokoj pripravnosti nalaze u zemljama partnerima. Vježba se provodi u suradnji s vlastima BiH, Oružanim snagama BiH i agencijama za provođenje zakona, a provodit će se na lokacijama širom BiH od 7. do 11. listopada.

Tijekom ceremonije otvaranja vježbe zapovjednik EUFOR-a, general-bojnik Reinhard Trischak, obratit će se medijima i drugim gostima, te će predstaviti pojedinosti u svezi vježbe. 

Članovi državnih organizacija i međunarodnih veleposlanstava također će biti prisutni.

Ova ceremonija također će biti i prilika za fotografiranje.

Molimo predstavnike medija da najkasnije do 15:30 dođu na glavni ulaz u bazu Butmir. Molimo Vas da najkasnije do četvrtka, 4.10. do 16:00, Vaše prisustvo najavite telefonom ili e-poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Za sva pitanja molimo da se obratite gđi Elma Robović, tel: 033 495 393 ili 061 219 097. 

Više informacija i fotografije možete naći na Internet adresi: www.euforbih.org/QR19 kao i na našim Facebook, Twitter i Instagram stranicama, priopćio je Ured za odnose s javnošću.

Pogled.ba

na vrh članka