Međugorje organizira Međunarodnu duhovnu obnovu za glazbenike

Međugorje organizira Međunarodnu duhovnu obnovu za glazbenike

Međugorje kao mjesto molitve i mira koje preko 37 godina okuplja ljude iz cijelog svijeta različitih kultura, ove godine po prvi put želi okupiti sve glazbene žanrove i sve one koji se bave glazbom na bilo koji način.Čovjek je duhovno biće kojemu treba susret s Bogom, a nekad je to najlakše postići glazbom koja oplemenjuje čovjeka i budi osjećaj za ljepotu.

Osluškujući potrebe vjernika i hodočasnika, župa Međugorje ove godine po prvi put od 11.-14. studenoga organizira Međunarodnu duhovnu obnovu za glazbenike, priopćili su organizatori.

Svaka duhovna obnova nudi priliku napraviti jedan korak unatrag od svakodnevnih briga, kroz molitvu razmišljati o trenutnom stanju odnosa s Bogom, s ljudima i sa svijetom u kojem živimo.

Osim sudjelovanja na večernjem molitvenom programu, molitvi na Brdu ukazanja i Križevcu, sudionici će kroz tri dana  pod vodstvom fra Ante Vučkovića promišljati o glazbi i bogatstvu koje ona pruža.

Svi koji žele sudjelovati prijave mogu izvršiti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 1.11.2019., navodi se u pozivu.

Pogled.ba

na vrh članka