Logo
Ispiši ovu stranicu

Što nas čeka poslije smrti? - jedna od tema Psihološko-duhovnog seminara koncem listopada u Zagrebu

Što nas čeka poslije smrti? - jedna od tema Psihološko-duhovnog seminara koncem listopada u Zagrebu

Zaklada biskup Josip Lang organizira Psihološko-duhovni seminar u Zagrebu na temu: „U Bogu je mir, dušo moja“. Voditelj seminara je isusovac pater Mijo Nikić sa suradnicima. Seminar se održava u velikoj dvorani u dvorištu pored Bazilike Srca Isusova, Palmotićeva 31. Početak seminara bit će u subotu 26. listopada 2019. u 9 sati, svršetak je dan poslije, nedjelja 27. listopada u 13 sati.

Teme seminara su: Odakle dolazim, zašto živim i kamo nakon smrti odlazim? Veličina i bijeda čovjeka: obraćenje srca – uvjet za mir i radost duše; Upoznaj, prihvati zavoli i promijeni sebe – obrati se!; Kako pobijediti psihičke traume i prisilne misli te postići mir duše; Kako nadvladati stres i depresiju – kako pomažu vjera i medicina; Što nas čeka poslije smrti?: Božji sud, čistilište, pakao, raj?; Bog Otac – milosrdni sudac; Isus Krist – moj Spasitelj i Otkupitelj; Duh Sveti – moj Branitelj, Tješitelj i Iscjelitelj; Liječenje opraštanjem: Oprosti da oslobodiš u sebi sile ljubavi.

Tijekom seminara održat će se i Psihološko-duhovna meditacija: Susret s potisnutim emocijama i konfliktima, potom Ispit savjesti i mogućnost za ispovijed, te  Klanjanje pred Presvetim i molitve za iscjeljenje duševnih i tjelesnih rana

Prijave i informacije su na telefon: 01-4803-043, dok su prijave online: www.zbjl.hr

misija

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!