Razvojni forum Županije Zapadnohercegovačke u Grudama

Razvojni forum Županije Zapadnohercegovačke u Grudama

U Agroturizmu „Marića Gaj“ u Grudama 18. prosinca 2019. godine održati će se Razvojni forum Županije Zapadnohercegovačke.

Druženje u okviru Razvojnog foruma i ove godine organizira Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

Ovogodišnji forum je zamišljen kao susret s medijima, a tema je „Mediji i razvoj“.

Uzimajući u obzir kako mediji imaju izuzetno važnu ulogu u društvenim i razvojnim procesima smatramo potrebnim razvijati blisku suradnju i partnerski odnos s medijima. S tim u svezi, ovaj će događaj biti prilika da kroz razgovor i druženje razmijenimo informacije s posebnim naglaskom na projekte financirane iz EU fondova. Naime, samo iz dva programa prekogranične suradnje u Županiji Zapadnohercegovačkoj privodi se kraju ili započinje s provedbom 10 razvojnih projekata financiranih iz EU fondova ukupne vrijednosti oko 10 milijuna KM bespovratnih sredstava“, priopćili su organizatori.

Događaj će biti upriličen u suradnji s Predsjednikom Vlade Županije Zapadnohercegovačke gosp. Zdenkom Ćosićem, a događaju bi se trebali pridružiti Gradonačelnici gradova Široki Brijeg i Ljubuški gosp. Miro Kraljević i gosp. Nevenko Barbarić i Načelnici općina Gruda i Posušje gosp. Ljubo Grizelj i gosp. Branko Bago, kao i županijski ministri i ravnatelji županijskih institucija.

Radio Ljubuški

na vrh članka