Federalni zavod MIO do daljnjega obustavlja rad sa strankama Istaknuto

Federalni zavod MIO do daljnjega obustavlja rad sa strankama

Postupajući po naređenju Kriznog stožera Federacije BiH te odlukom Vlade FBiH, a u cilju sprječavanja širenja korona virusa (COVID-19), Federalni zavod MIO/PIO donio je odluku o obustavi rada sa strankama. Odluka stupa na snagu odmah ostaje na snazi do daljnjega, odnosno do opoziva iste.

Obavještavamo ovim putem sve osiguranike i korisnike mirovine da će šalter sale i uredi Zavoda, od 19. ožujka, biti zatvoreni za prijem stranaka. Pozivamo sve osiguranike i korisnike mirovine, a koji u tijeku trajanja odluke o obustavi rada sa strankama, imaju potrebu predavanja zahtjeva za mirovinu, naknadu pogrebnih troškova ili izdavanja određenog uvjerenja, da zahtjeve pošalju na jednu od sljedećih mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Na web stranici Zavoda www.fzmiopio.ba mogu se pronaći potrebni obrasci koje stranke trebaju popuniti i skenirane dostaviti na navedene adrese. Također, navedene zahtjeve stranke mogu Zavodu dostaviti  poštom na adrese, u ovisnosti o mjestu prebivališta, koje mogu pronaći na web stranici Zavoda, a iste će biti izvješene i na ulaznim vratima svih naših ispostava i kantonalnih/županijskih administrativnih službi.

 

Napominjemo da Zavod možete kontaktirati telefonski ili putem maila na brojeve/mail adrese navedene na web stranici kao i na broj Ureda za odnose s javnošću 036 312-314 ili mail adrese  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

,

S poštovanjem,

FZ MIO/PIO

Ured za odnose s javnošću

Radio Ljubuški

na vrh članka