Utorak, 27 Kolovoz 2019

Maloljetni migrant se utopio u rijeci Uni

Maloljetni državljanin Pakistana utopio se danas u rijeci Uni, a iz Policijske stanice u Bihaću potvrđeno je kako je do nesretnog događaja došlo kada je sedamnaestogodišnjak preplivao s jedne obale na drugu, u neposrednoj blizini bihaćkog Sportsko - rekreativnog centra "STENS".

Više...

Nikšić: SDA sebi pravi “zelenu ljevicu”

Nakon što je objavljena informacia da zastupnici SDP-a Meliha Bijedić, Zlatko Ercegović, Nedžad Šečić, Hasan Muratović i Mile Atlagić napuštaju Klub zastupnika ove stranke u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH ovu situaciju je za Klix.ba prokomentirao predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.

Više...

Radnici Aluminija mogu prosvjedovati samo na igralištima

Organizirano okupljanje građana na otvorenom može se održati samo na dvije lokacije u Mostaru odnosno na Sportskom igralištu malonogometnog kluba "Kantarevac" i Sportsko igralište smješteno u Sjevernom logoru u Mostaru, poručeno je iz PU Grada Mostara radnicima Aluminija d.d. Mostar koji su najavili prosvjede pred prostorijama HDZ-a BiH i ispred zgrade Vlade FBiH 3. i 5. rujna.

Više...

Poznati chef dobio otkaz u luksuznom restoranu jer je uvrijedio goste: do incidenta je došlo kada su se usred večere odlučili ustati od stola i gledati zalazak sunca... Kuhar je ljut i šokiran, no gazda kaže: Više mu nema pristupa našoj kuhinji!

Restoran Noel Buje, koji se prije svega nekoliko mjeseci otvorio u Donjim Mužolinima kraj Buja u sklopu luksuznog boutique hotela San Canzian, ostao je bez glavnog chefa, a sve zbog prilično bizarnog razloga, piše Jutarnji list.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed